Termeni si conditii de livrare

Acesta este un magazin online si apartine:
S.C. Nutricor Business S.R.L., Str. Ofrandei nr. 9, Bragadiru, Jud. Ilfov, CUI RO17728719, Nr. de inregistrare la Reg. Comertului J40/11356/2005.

Programul de lucru cu clientii este:
Luni-Vineri: 9.00 – 17.00. Clientii care trimit mesaje si telefoneaza in afara acestui interval orar, vor fi apelati in cel mai scurt timp, in urmatoarea zi lucratoare.
Comenzile pot fi plasate pe website in regim non-stop. Comenzile efectuate sunt livrate in termen de 3-5 zile, in functie de disponibilitatea acestora.
Tel. persoane fizice/juridice: +40752096967
CONTINUT are urmatoarea definitie:
• toate informatiile de pe website care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament;
• continutul oricarui e-mail trimis CLIENTILOR magazinului www.nutricor.ro prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
• orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat al Nutricor Business SRL, Clientului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
• informatii legate de produsele, serviciile si/sau preturile practicate de www.nutricor.ro intr-o anumita perioada;
• informatii legate de produsele, serviciile si/sau preturile practicate de catre un tert cu care Nutricor Business SRL are incheiate contracte comerciale, intr-o anumita perioada;
• date referitoare la Nutricor BusinessSRL si magazinul www.nutricor.ro sau alte date privilegiate ale acestora.
SERVICIU – serviciul de comert electronic condus exclusiv pe portiunile public disponibile ale website-ului, in sensul acordarii posibilitatii Clientului sa contracteze produse si/sau servicii folosind mijloace exclusiv electronice, dupa acceptarea prealabila a Termenilor si Conditiilor.
CLIENT sau UTILIZATOR – persoana fizica sau juridica ce are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare (electronic, etc) sau in baza unui acord de utilizare intre Nutricor Business SRL si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui CONT.
CONT – ansamblul format dintr-o adresa de e-mail/user si o parola care permit unui singur utilizator accesul la zone restrictionate ale website-ului prin care se face accesul la SERVICIU.
CONTRACT la distanta – conform definitiei cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.a.: contractul de furnizare de produse sau servicii incheiat intre un comerciant si un consumator, in cadrul unui sistem de vanzare organizat de catre comerciant, care utilizeaza in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicatie la distanta;
TRANZACTIE – incasare sau rambursare a unei sume rezultata din vanzarea unui produs / serviciu de catre Nutricor Business SRL catre Client, indiferent de modalitatea de livrare
2. General
2.1. Documentul stabileste termenii si conditiile de utilizare ai website-ului/continutului/serviciului de utilizator.
2.2. Folosirea, inclusiv dar nelimitandu-se la accesarea, vizitarea si vizualizarea, continutului/serviciului, implica aderarea utilizatorului la termenii si conditiile prezente, in afara de cazul in care continutul respectiv nu are conditii de folosire distinct formulate.
2.3. Accesul la serviciu se face prin accesarea website-urilor publice disponibile www.nutricor.ro. si www.magazin.nutricor.ro.
2.4. Prin folosirea website-ului/continutului/serviciului, Utilizatorul este singurul responsabil pentru toate activitatile care decurg prin folosirea acestuia, pentru eventuale pagube/ daune produse ca urmare a faptei/ actiunii proprii. De asemenea, acesta raspunde pentru orice daune materiale, intelectuale sau electronice sau de orice alta natura ca urmare a faptei/actiunii proprii produse website-ului, continutului, serviciului, Nutricor Business SRL sau oricarui tert cu care Nutricor Business SRL are incheiate contracte, in conformitate cu legislatia romana in vigoare.
2.5. In cazul in care Utilizatorul nu este de acord si/sau nu accepta si/sau isi revoca acceptul dat pentru document, acesta poate reveni in orice moment asupra deciziei sale de a nu fi de acord si/sau a nu accepta documentul, sub forma in care acesta va fi disponibil in acel moment.
2.6. Utilizatorul poate reveni in orice moment asupra deciziei sale de a fi de acord si/sau a accepta documentul, sub forma in care acesta va fi disponibil in acel moment.
2.7. Pentru a-si exercita dreptul prevazut la art 2.5, acesta poate sa contacteze Nutricor Business SRL, sau sa foloseasca legaturile din continutul primit de la Nutricor Business SRL prin magazinul www.magazin.nutricor.ro destinate acestui scop.
2.8. Utilizatorul nu poate sa revoce acordul exprimat in favoarea documentului pe perioada derularii unui Contract sau pana in momentul in care acesta nu va achita contravaloarea tuturor Contractelor neonorate fata de Nutricor Business SRL.
2.9. In cazul in care utilizatorul a achitat contravaloarea tuturor Contractelor neonorate fata de Nutricor Business SRL si isi revoca acordul exprimat in favoarea documentului pe perioada derularii unei Comenzi, Nutricor Business SRL va anula Comanda acestuia fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.
2.10. Acest website este adresat doar Clientilor care s-au inregistrat corespunzator si care nu au fost suspendati sau inlaturati de catre Nutricor Business SRL, indiferent de care ar fi motivul.
2.11. Toate materialele si sfaturile furnizate prin intermediul acestui website trebuie vazute ca simple informatii, iar nu ca analize si sfaturi medicale complete. Nutricor BusinessSRL nu poate fi tinuta raspunzatoare nici material, nici sub alta forma, direct sau indirect, pentru niciun prejudiciu/pierdere de orice fel.
2.12 Pentru folosirea in cele mai bune conditii a website-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.
3. Continut
3.1.Tot continutul, incluzand dar nelimitandu-se la imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe website-urile www.nutricor.ro si www.magazin.nutricor.ro sunt proprietatea intelectuala a Nutricor Business SRL sau al unor terti, caz in care continutul poate fi urmat de titlul de proprietate original si/sau de orice alta nota ceruta de proprietarul de drept al respectivului continut.
3.2. Utilizatorului nu ii este permisa copierea, transferul, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original intentionat de Nutricor Business SRL in website-urile www.nutricor.ro si www.magazin.nutricor.ro, includerea oricarui continut in afara website-urilor www.nutricor.ro si www.magazin.nutricor.ro, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al Nutricor Business SRL asupra continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, decat cu acordul expres al Nutricor Business SRL.
3.3. Utilizatorul poate copia, transfera si/sau utiliza continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederi ale documentului.
3.4. In cazul in care Nutricor BusinessSRL confera Utilizatorului/ Clientului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care utilizatorul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe website sau al perioadei definite in acord, conform conditiilor definite in acord, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea Nutricor Business SRL pentru respectivul Utilizator, sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.
3.5. Niciun continut transmis catre Utilizator, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea Nutricor Business SRL si/sau al angajatului Nutricor Business SRL care a mijlocit transferul de continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.
3.6. Orice utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista, este interzisa.
3.7. Informatiile prezentate pe acest website au un caracter informativ si suplimentar, neputandu-se substitui in niciun caz recomandarilor medicilor.
4. Contact
4.1. Nutricor Business SRL publica pe website-urile sale datele complete si corecte de identificare si contactare a sa de catre utilizator.
4.2. Prin utilizarea formularului de contact sau al serviciului prezent pe website, utilizatorul permite Nutricor Business SRL sa il contacteze prin orice mijloc disponibil incluzand si mijloace electronice.
4.3. Completarea partiala sau integrala a formularului de contact si trimiterea acestuia nu reprezinta in niciun fel un angajament sau obligatie din partea Nutricor Business SRL de a contacta utilizatorul.
4.4. Accesarea website-urilor, folosirea informatiilor prezentate in cadrul acestora, vizitarea paginilor sau trimiterea notificari adresate Nutricor Business SRL se realizeaza in mod electronic sau in orice alt mod de comunicare disponibil utilizatorului, considerandu-se astfel ca acesta consimte primirea notificarilor din partea Nutricor Business SRL in modalitate electronica incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe website.
4.5. Nutricor Business SRL isi rezerva dreptul de a nu raspunde tuturor solicitarilor de orice natura, primite prin orice mijlocele electronice de comunicare.
5. Politica de confidentialitate
5.1. Nutricor Business SRL colecteaza date ale clientilor, pe paginile website-ului sau, in urmatoarele scopuri:
– validarea, expedierea si facturarea comenzilor catre acesta;
– rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda sau un contract, la serviciile sau produsele achizitionate de catre acesta;
– pentru a asigura accesul acestuia la serviciu;
– contactarea acestuia, la cererea sa voluntara;
– contactarea acestuia, in chestiuni de Relatii cu utilizatorii.
SC Nutricor Business SRL nu verifica validitatea datelor transmise, corectitudinea acestora si nu utilizeaza niciuna dintre aceste informatii in alte scopuri.
Datele solicitate pentru efectuarea comenzilor sunt: nume si prenume, adresa de livrare, telefon de contact, adresa de email. Aceste date nu sunt publice, aceste date nu permit identificarea legala a clientului.
Pentru operatiunile fiscale, Nutricor Business SRL este inregistrat ca operator de date cu caracter personal.
5.2. Nutricor Business SRL poate sa colecteze involuntar si alte date (adresa IP, ora vizitei, locul de unde se face accesul, nume si versiune browser internet, sistem de operare, inclusiv alti parametri) furnizati de catre browserul internet prin intermediul caruia se face accesul la website si pot fi folosite de catre Nutricor Business SRL pentru a imbunatati serviciile oferite utilizatorilor sai, sau cu scop statistic; exceptie face cazul in care sunt incalcate prevederi ale documentului, in eventualitatea cazului in care rezultatul actiunilor utilizatorului contravine intereselor sau produce pagube de orice natura de partea Nutricor Business SRL si/sau al eventualilor terti cu care Nutricor Business SRL are contracte de parteneriat in acel moment.
5.3. Utilizatorul are dreptul de a se opune colectarii datelor sale personale si sa solicite stergerea acestora dupa receptia comenzilor, revocandu-si astfel acordul dat pentru document si renuntand astfel la orice drept implicit specificat in acesta si fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, dar numai in conformitate cu art. 2.8.
5.4. Pentru exercitarea drepturilor cf art. 5.3, utilizatorul se va adresa Nutricor Business SRL, conform datelor de contact disponibile pe website, valabile la acea data.
5.5. Folosindu-se de formularele disponibile pe website, utilizatorul poate cere modificarea datelor pe care le-a declarat initial pentru a reflecta orice modificare survenita, in cazul in care aceasta exista.
5.6. Comenzile efectuate online pot fi achitate ramburs sau prin intermediul cardului bancar, utilizand o platforma externa de plati online. Clientul plaseaza comanda si alege modalitatea de plata cu cardul bancar prin serviciul MobilPay, urmand directionarea acestuia pe platforma externa de plati. Detaliile aferente cardurilor bancare trebuie introduse la fiecare tranzactie.
5.7. Nutricor Business SRL nu solicita si nu stocheaza nici un fel de informatii referitoare la cardul sau cardurile bancare ale utilizatorilor. Platforma externa de plati online MobilPay apartine SC Netopia SRL, societate avand sediul in Bucuresti, Bd. Pierre de Coubertin nr. 3-5, Office Building et. 4, sector 2, numar de inregistrare ONRC: J40/9170/2003 si cod unic de inregistrare/TVA: RO15565496. Efectuarea platilor pe platforma MobilPay este o operatiune criptata si se supune termenilor si conditiilor stabilite de proprietarul acestei platforme, aceste informatii putand sa fie consultate la link-ul urmator: https://www.mobilpay.ro/public/politica-de-confidientialitate/
5.8. Politica de confidentialitate Nutricor Business SRL se refera doar la datele furnizate voluntar de catre utilizator exclusiv pe website. Nutricor Business SRL nu raspunde pentru politica de confidentialitate practicata de catre oricare alt tert la care se poate ajunge prin legaturi, indiferent de natura acestora, in afara website-ului.
5.9. Nutricor BusinessSRL se obliga ca datele colectate ale utilizatorului sa fie folosite numai in conformitate cu scopurile declarate si sa nu faca publica, sa vanda, inchirieze, licentieze, transfere, etc. baza de date continand informatii referitoare la datele cu caracter personal sau special ale utilizatorului vreunui tert neimplicat in indeplinirea scopurilor declarate.
5.10. Exceptie face situatia in care transferul/accesarea/vizualizarea/etc este ceruta de catre organele abilitate in cazurile prevazute de reglementarile in vigoare la data producerii evenimentului.
5.11. Nutricor BusinessSRL nu raspunde pentru defectiunile care pot periclita securitatea serverului pe care este gazduita baza de date care contine aceste date.
5.12 Utilizatorul trebuie sa isi dea voluntar consimtamantul pentru procesarea datelor personale in scop statistic, prin intermediul instrumentelor de marketing si promovare utilizate de Nutricor Business SRL, respectiv Google Analytics, Google Adwords, Google AdSense, Prestashop.

5.13 Comisioanele bancare de orice tip sunt in sarcina clientului si nu sunt incluse in pretul produselor sau in pretul taxelor de livrare.

Declaratie de consimtamant

Sunt de acord ca societatea Nutricor Business SRL cu sediul in Str. Valea Oltului nr. 4, Bl. M10, Ap. 17, Sector 6, Bucuresti, Romania, sa fie autorizata sa proceseze datele mele personale introduse in formularul de inregistrare client, precum si datele care sunt colectate in cadrul tranzactiilor comerciale prin intermediul website-urilor www.nutricor.ro si www.magazin.nutricor.ro , in urmatoarele scopuri: Furnizarea de informații prin intermediul e-mail-ului, SMS-ului, telefonului, platformelor de social media referitoare la campaniile de marketing, oferte speciale, evenimente și/ sau alte forme de publicitate, precum si contactarea in vederea desfasurarii de sondaje de opinie a clienților. Consimtamantul in ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal, precum si furnizarea datelor menționate mai jos sunt voluntare. Acest consimtamant poate fi revocat in orice moment, cu efect ulterior printr-o notificare gratuita catre Nutricor Business SRL sau prin crearea unui cont pe website-ul www.magazin.nutricor.ro si stergerea datelor furnizate direct din cont. In acest scop, puteti accesa linkul: HTTPS://MAGAZIN.NUTRICOR.RO/MODULE/LGCOOKIESLAW/DISALLOW?TOKEN=1A01B5621EE36EB7FF9BA2759D52A911. Notificarea de revocare a consimtamantului poate fi realizata spre exemplu prin e-mail catre produse@nutricor.ro sau in magazinul situat la adresa: Str. Ofrandei nr. 9, Bragadiru, Jud. Ilfov. Va rugam sa aveti in vedere faptul ca revocarea consimtamantului nu afecteaza legalitatea utilizarii datelor inainte de retragerea consimtamantului (notificarea nu are impact retroactiv). Daca consimtamantul nu este acordat sau a fost revocat, datele personale nu vor fi utilizate in scopurile de mai sus. In cazul în care aveți întrebări legate de aceasta declaratie de consimtamant sau de protectia datelor de catre SC Nutricor Business SRL in general, va rugam sa nu ezitati sa contactati ofiterul nostru pentru protecția datelor la adresa de e-mail: dataprotection@nutricor.ro.
Am înțeles această declarație de consimtamant si sunt de acord cu procesarea datelor mele personale prin canalele de
mai sus in scopurile descrise in această declaratie de consimtamant.

Notificare cu privire la protecţia datelor personale

1. Informaţii Generale
a) Introducere
Urmatoarea notificare privind protecția datelor este conceputa pentru a va informa cu privire la prelucrarea datelor dvs. personale si drepturile dvs. Privind aceasta procesare in conformitate cu Regulamentul general privind protecția datelor (“GDPR”) si legislatia locala in vigoare.
b) Operatorul
Noi, societatea Nutricor Business SRL cu sediul in Str. Valea Oltului nr. 4, Bl. M10, Ap. 17, Sector 6, Bucuresti, Romania, reprezentăm operatorul in conformitate cu GDPR si, prin urmare, suntem responsabili pentru procesarea datelor descrisa mai jos. Pentru intrebari sau solicitari privind prelucrarea datelor, va rugam sa contactati ofițerul nostru pentru protectia datelor, ale carui date de contact le puteți gasi mai jos.
c) Ofițer de protecție a datelor
Puteți contacta ofițerul nostru pentru protecția datelor în orice moment, utilizand urmatoarele date de contact: SC Nutricor Business SRL, Str. Ofrandei nr. 9, Bragadiru, Jud. Ilfov, Romania, E-Mail: dataprotection@nutricor.ro.
2. Informaţii cu privire la Procesare
a) Inregistrarea clienților – Vom procesa datele personale colectate prin intermediul formularului de
inregistrare a clienților si, în cursul viitoarelor tranzactii comerciale, in scopul incheierii si executarii contractului cu clientii.
b) Marketing si Analiza Clientilor
Vom procesa toate datele dvs. personale care sunt colectate prin formularul de inregistrare a clientilor si in timpul tuturor tranzactiilor comerciale viitoare, de asemenea, in scopul relatiilor cu clientii si a analizei datelor. Aceasta include cercetarea de piata, analize clienti, segmentare clienti si realizarea profilului clientului, pentru a determina comportamentul de cumparare și activitatea clientului, cumpărarea repetată a anumitor bunuri si datele de cumparare. De asemenea, va vom contacta in aceste scopuri prin e-mail, SMS, telefon, fax sau posta. In scopurile mentionate mai sus, datele dvs. vor fi stocate in baza noastră de date. Această prelucrare se bazează pe Art. 6 paragraful 1 teza 1 litera f) GDPR. Este necesar să ne urmarim interesele legitime pentru a ne imbunatati serviciile si relatia cu clientii, care
reprezinta un factor cheie pentru succesul nostru în afaceri. Datele colectate si stocate ne ajuta sa aflam mai multe despre interesele si nevoile dvs. Acest lucru ne permite sa le luăm în considerare si sa actionam in consecinta, adica prin comunicarea personalizata.
Toate datele dvs. personale colectate prin formularul de înregistrare a clienților si pe parcursul tuturor tranzactiilor comerciale viitoare vor fi procesate de noi si in scopul de a va oferi informatii despre campaniile de publicitate și de marketing prin online, email sau SMS. Această prelucrare se bazeaza pe Art. 6 paragraful 1 teza 1 litera f) GDPR. Este necesar sa urmarim interesele noastre legitime pentru a va informa despre ofertele si serviciile noastre si de a extinde relatia cu clientii. In cazul in care ne-ati dat cosnimtamantul prealabil, vom utiliza, de asemenea, datele dvs. personale pentru a va furniza informatiile noastre prin e-mail, SMS, telefon sau fax. Aceasta prelucrare se bazeaza in mod legitim pe Art. 6 paragraful 1 teza 1 litera a) GDPR.
c) Beneficiarii datelor
SC Nutricor Business SRL este o societate comerciala independenta, nu face parte dintr-un grup de firme sau consortiu. Pentru a atinge scopurile mentionate mai sus la punctele 2.a) si b), utilizam furnizori de servicii, respectiv imputerninciti conform art. 28 GDPR, de exemplu furnizorii noștri de servicii pentru hosting, platforma si servicii de intretinere, firme de curierat sau furnizori marfuri si de materiale publicitare. Acestia sunt furnizori externi de servicii. Asiguram ca nu se efectueaza alte transferuri de date cu caracter personal catre alti destinatari, cu exceptia cazului in care detinem obligatia aceasta prin lege. Pentru mai multe informatii despre protectia corespunzatoare a transferului international de date sau a copiei acestora, va rugam sa contactati ofiterul nostru pentru protecția datelor prin e-mail la adresa: dataprotection@nutricor.ro
d) Furnizarea Obligatorie/Voluntara de Date si Durata pastrarii acestora
Furnizarea urmatoarelor date este necesara pentru a putea incheia un contract cu dvs. In scopul livrarii produselor comandate de Dvs., și pentru a procesa inregistrarea clientului: numele, adresa de facturare, numarul de telefon de contact, adresa de livrare. Restul datelor colectate in cadrul procesului de inregistrare a clientilor sunt furnizate de dvs. in mod voluntar. Nu sunteti obligati sa ne furnizati aceste date personale iar aceste date nu sunt o cerinta legala sau contractuala sau o cerinta necesara pentru a incheia un contract. Daca nu ne furnizați aceste date personale, acest lucru nu va avea consecințe asupra dvs.
Stocarea si transferul datelor dvs. personale catre autoritatile publice in scopul indeplinirii unei obligatii legale se bazeaza in mod legal pe Art. 6 paragraful 1 teza 1 litera c) GDPR.
3. Drepturile dumneavoastra
In calitate de persoana vizata, puteti contacta ofiterul nostru pentru protectia datelor in orice moment si in mod gratuit, cu o notificare, folosind datele de contact menționate mai sus la punctul 1. c) in vederea exercitarii drepturilor dvs. In conformitate cu GDPR. Aceste drepturi sunt următoarele:
• Dreptul de a primi informații cu privire la prelucrarea datelor și o copie a datelor procesate (dreptul de acces, articolul 15 GDPR);
• Dreptul de a solicita rectificarea datelor inexacte sau completarea datelor incomplete (dreptul de acces, art. 16 GDPR);
• Dreptul de a solicita stergerea datelor cu caracter personal si, in cazul in care datele cu caracter personal au fost facute publice, transmiterea informațiilor referitoare la solicitarea de stergere catre alti operatori (dreptul de ștergere, articolul 17 GDPR);
• Dreptul de a solicita restrictionarea prelucrarii datelor (dreptul la restrictionare a procesarii, articolul 18 GDPR);
• Dreptul de a primi datele personale cu privire la persoana vizata intr-un format structurat, utilizat in mod obisnuit si mecanolizibil si de a solicita transmiterea acestor date catre un alt operator (dreptul la portabilitatea datelor, articolul 20 GDPR);
• Dreptul de a se opune prelucrarii datelor cu intenția de a inceta prelucrarea (dreptul la obiecție, articolul 21 GDPR);
• Dreptul de a retrage oricand un consimtamant dat in vederea opririi unei prelucrari a datelor care se bazeaza pe consimtamantul dvs. Retragerea nu va afecta legalitatea prelucrarii pe baza consimtamantului acordat inainte de retragere (dreptul de retragere a consimtamantului, articolul 7 GDPR);
• Dreptul de a depune o plangere la o autoritate de supraveghere daca considerati ca prelucrarea datelor este o incalcare a GDPR (dreptul de a depune o plangere la o autoritate de supraveghere, articolul 77 GDPR).
Datorita posibilelor modificari ale legislatiei, o modificare a acestor notificari privind protectia datelor poate deveni necesara. In acest caz, va vom informa despre astfel de modificari. In masura in care modificarile afecteaza o prelucrare care se bazeaza pe consimtamantul dvs., va vom solicita un nou consimtamant, daca este necesar.

6. Politica de vanzare online
6.1. Accesul la serviciu
6.1.1. Accesul la serviciu este permis oricarui utilizator care se inregistreaza conform prezentelor Termeni si Conditii si poseda un cont.
6.1.2. Pentru a i se permite accesul la serviciu, utilizatorul va trebui sa accepte prevederile prezentului document.
6.1.3. Nutricor Business SRL poate limita accesul utilizatorului la serviciu, in functie de comportamentul sau anterior.
6.1.4. In situatia in care se descopera accesari de acest gen, Nutricor Business SRL isi rezerva dreptul de a anula sau a suspenda accesul utilizatorului la continut sau serviciu.
6.2. Produse si servicii
6.2.1. Nutricor Business SRL poate publica pe website informatii despre produse, servicii si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care Nutricor Business SRL se afla intr-o relatie de parteneriat, intr-o anumita perioada si in limita stocului disponibil.
6.2.2. Produsele si/sau serviciile achizitionate prin intermediul serviciului sunt destinate exclusiv uzului personal al utilizatorului.
6.2.3. Nutricor Business SRL poate limita capacitatea de achizionare a unor si/ sau a tuturor produselor sau serviciilor disponibile pe website la un moment dat, unuia sau mai multor utilizatori in cazuri justificate, de genul dar fara limitare la: modificarea de catre utilizator a materialelor prezentate pe website, reproducerea acestora, afisarea, derularea sau distribuirea publica, utilizarea lor în scopuri publice sau comerciale sau utilizarea acestor materiale pe un alt website; orice utilizare neautorizata a materialelor prezentate pe website de natura sa constituie o încalcare a legilor drepturilor de autor si marcilor, precum si a altor drepturi legiime apartinand Nutricor Business SRL, utilizarea de mecanisme, software-uri sau alte modalitati ar putea conduce la deteriorarea sau disparitia Website-ului, precum si orice alte interventii din partea utilizatorului/lor si neautorizate in prealabil de catre Nutricor Business SRL.
6.2.4.Toate preturile aferente produselor sau serviciilor prezentate pe website sunt exprimate in LEI (RON) si includ TVA.
6.2.5. Facturarea produselor achizitionate se face exclusiv in RON.
6.2.6. Toate informatiile folosite pentru descrierea produselor si/sau serviciilor disponibile pe website (texte / imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Nutricor Business SRL, acestea fiind cu titlu de prezentare.
6.2.7. In descrierea produselor si/sau serviciilor Nutricor Business SRL isi rezerva dreptul de a utiliza si alte produse (accesorii / etc) ale caror costuri pot sa nu fie incluse in costurile produselor respective.
6.3. Valabilitatea ofertei
6.3.1. Nutricor Business SRL poate modifica preturile practicate pentru produsele si/sau serviciile disponibile pe website prin actualizarea informatiilor privind preturile direct pe website sau, in cazul in care modificarea nu a fost facuta in timp util pe website, poate anunta utilizatorul prin email sau telefon.
6.3.2. Pretul de achizitie al produselor si serviciilor este cel din momentul emiterii comenzii, in limita stocului disponibil.
6.3.3. Pretul de achizitie al produselor si serviciilor promotionale este cel din momentul emiterii comenzii, in limita stocului disponibil si/sau al perioadei promotionale, in cazul in care aceasta este definita.
6.3.4. Pretul de achizitie al produselor sau serviciilor dintr-o comanda emisa nu se poate modifica la un moment ulterior emiterii acesteia, decat cu acordul partilor.
6.3.5. Pretul de achizitie al produselor si/sau serviciilor dintr-un contract onorat conform art. 6.6.3. nu se poate modifica.
6.3.6. Utilizatorul poate renunta la produsele si serviciile achizitionate prin comanda, numai in perioada de timp cuprinsa intre emiterea comenzii si transformarea acesteia in contract conform art 6.4.7
6.3.7. Utilizatorul poate renunta la produsele si/sau serviciile achizitionate prin contract, conform art. 6.9.
6.4. Comanda online
6.4.1. Utilizatorul poate efectua comenzi de produse comercializate la un moment dat, exclusiv pe website.
6.4.2. Prin finalizarea comenzii, utilizatorul consimte ca toate datele furnizare de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii, denumita in cadrul acestui document si comanda emisa.
6.4.3. Prin finalizarea comenzii utilizatorul consimte ca Nutricor Business SRL poate sa il contacteze, in urmatoarele scopuri / situatii, prin orice mijloc disponibil / agreat de Nutricor Business SRL, in functie de scop/situatie:
6.4.3.1. Validarea disponibilitatii produselor si a cantitatilor achizitionate de utilizator.
6.4.3.2. Validarea de catre utilizator a contravalorii comenzii efectuate, conform art. 7.4.3.3, si incluzand in functie de situatie si alte servicii cu valoare adaugata (i.e. transport, etc)
6.4.3.3. Stabilirea de comun acord a detaliilor de livrare a produselor.
6.4.3.4. In oricare alte situatii in care Utilizatorul apreciaza ca se impune contactarea Utilizatorului in vederea perfectarii corespunzatoare a comenzii/ livrarii produselor/ serviciilor solicitate de Utilizator si/ sau pentru preintampinarea, respectiv, solutionarea oricaror situatii/ probleme care pot interveni urmare a accesarii Website-urilor de catre Utilizator.
6.4.4. Nutricor Business SRL poate denunta automat comanda efectuata de catre utilizator, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in urmatoarele cazuri:
6.4.4.1. datele furnizate de catre utilizator, pe website sunt incomplete sau incorecte
6.4.4.2. activitatea utilizatorului pe website poate si/sau produce daune de orice natura de partea Nutricor Business SRL si/sau partenerilor acestuia;
6.4.5. Utilizatorul poate renunta la o comanda efectuata, atunci cand este contactat conform 6.4.3.
6.4.6. In cazul in care utilizatorul renunta la o comanda efectuata cu plata prin banca, suma aceasta va fi returnata de catre Nutricor Business SRL in maxim 48 de ore (doua zile lucratoare) de la data la care Nutricor Business SRL a luat la cunostinta acest fapt. Fac exceptie de la aceasta obligatie, produsele alimentare, dietetice, cosmetice speciale si alte produse care se pot degrada sau deteriora rapid, necesita conditii speciale de transport, depozitare si manevrare.
6.4.7. In cazul in care utilizatorul si-a modificat Comanda, iar contravaloarea noii sale comenzi este mai mica decat contravaloarea produselor/serviciilor comandate initial, Nutricor Business SRL va emite un nou document fiscal pentru plata diferentei prin banca sau ramburs, in maxim 48 de ore (doua zile lucratoare) de la data la care Nutricor Business SRL a luat la cunostinta acest fapt.
6.4.8. Din momentul in care utilizatorul valideaza contravaloarea comenzii efectuate sau in care Nutricor Business SRL informeaza utilizatorul cu privire la comanda sa validata, comanda acestuia devine Contract la Distanta, cf. O.G. 130/2000 art. 2.
6.4.9. Detaliile de livrare a produselor incluzand dar nelimitandu-se la timpul necesar livrarii constituie obligatia Nutricor Business SRL in relatia cu Utilizatorul, caz in care raspunderea Nutricor Business SRL poate fi angajata exclusiv sub conditia dovedirii de catre Utilizatator a culpei si a prejudiciului cauzat de care Nutricor Business SRL.
6.4.10. In cazul in care un Utilizator isi modifica datele, folosind formularele disponibile pe website, toate contractele in derulare existente la acel moment, isi pastreaza datele definite/acceptate de catre utilizator inainte de momentul modificarii.

6.4.11. In cazul in care clientul nu receptioneaza produsele din culpa sa si acestea sunt returnate de curier, clientului ii va fi oprita suma echivalenta costurilor de transport suplimentare, generate de returul produselor. Fac exceptie produsele alimentare care nu pot fi revandute si pentru care clientul in culpa nu va fi despagubit.
6.5. Comanda telefonica
6.5.1. Utilizatorul poate efectua comenzi telefonice, la numarul 0752 096 967.
6.6. Contract si finalizare
6.6.1. Nutricor Business SRL va include in coletul expediat catre utilizator toate documentele necesare care sa ateste achizitionarea produselor/serviciilor de catre utilizator.
6.6.2. Nutricor Business SRL va depune toate diligentele pentru informarea utilizatorului asupra stadiului de finalizare in care se afla comanda sa.
6.6.3. Documentele care atesta livrarea catre client a produselor contractate de acesta, reprezinta din perspectiva Nutricor Business SRL, un Contract onorat.
6.7. Transport
6.7.1. Utilizatorul are la dispozitie o singura modalitate de transport a produselor/serviciilor achizitionate.
6.7.2. Livrarile se vor efectua in termen de 3-5 zile de la confirmarea comenzii de catre Nutricor Business SRL. In situatiile exceptionale (cum sunt cele generate de ninsori, inundatii), livrarea produselor se va efectua in termen de 7 zile lucratoare. In cazul in care, si dupa expirarea celor 7 zile lucratoare, produsul/le nu poate/pot fi livrat/e, Nutricor Business SRL se obliga sa informeze clientul despre aceasta imposiblitate.
Curierii agreati pentru livrari si costurile sunt:
1.Fan Courier: 23 lei pentru livrari in Bucuresti si 26.5 lei pentru livrari in provincie, pentru colete pana la 1 kg. Peste aceasta greutate se calculeaza greutatea volumetrica, pe baza dimensiunilor coletului si greutatii totale. Greutatea volumetrica este mai mare decat greutatea coletului, fapt ce rezulta in cresterea costurilor de livrare. La finalizarea comenzii, clientii vor primi un email in care costul de livrare este evidentiat separat, in functie de cantitatea produselor comandate. Pentru localitati ce nu sunt in raza de acoperire a Fan Courier se adauga 1.5 lei/km, acest cost suplimentar fiind platibil direct la curier. Platforma nu poate efectua automat tarifarea variabila.
2. Nemo Express: tarif unic de 17 lei pentru livrari in Bucuresti si provincie, pentru primele 3 kg. Peste aceasta greutate se aplica 1.5 lei pentru fiecare kg suplimentar. La finalizarea comenzii, clientii vor primi un email in care costul de livrare este evidentiat separat, in functie de cantitatea produselor comandate. Nemo Express nu percepe tarif suplimentar pentru localitati aflate in afara rutelor principale ale curierilor.
3. Posta Romana prin serviciul Prioripost: tarif variabil in functie de greutate, valoarea rambursului si valoarea asigurarii bunurilor, incepand cu 22 lei pentru primul kg. Acest serviciu este recomandat persoanelor care doresc livrarea produselor in localitati mici sau indepartate, unde frecventa de deplasare a curierilor privati este redusa.

4. Bookurier: tarif 14.50 lei pentru Bucuresti, tarif 21 lei pentru provincie, aplicabile pentru primul kg. Peste aceasta greutate se calculeaza greutatea volumetrica, pe baza dimensiunilor coletului si greutatii totale. Livrarea in provincie se face prin subcontractare la GLS Courier si Urgent Cargus.

5. DPD Curier: tarif fix pentru primele 3 kg 22 lei, tarif fix pentru 3-5 kg in valoare de 31 lei, tarif fix pentru 5 – 15 kg in valoare de 41.20 lei, tarif fix pentru 15-20 kg in valoare de 66.30 lei, tarif fix pentru 20 – 31.50 kg in valoare de 81.20 lei. Peste 31.50 kg se adauga cate 2.2 lei la fiecare kg suplimentar.

Preturile la transportul in regim de urgenta sunt comunicate de serviciul clienti la solicitarea clientului.

6.8. Calitate si garantii
6.8.1. Anumite produse pot beneficia de o garantie contractuala si acest lucru va fi mentionat in fisa produsului/ certificatul de garantie la timpul vanzarii sale exclusiv pe website-ul www.magazin.nutricor.ro. Detalii clare legate de aceste garantii sunt date de catre fisele produselor/ certificatul de garantie si niciun utilizator nu poate solicita o garantie extinsa, mai mult decat cea mentionata. Acest lucru inseamna ca garantia produselor oferita de catre Nutricor BusinessSRL este cea oferita de catre furnizorii Nutricor Business SRL.
6.8.2. Nutricor Business SRL nu garanteaza disponibilitatea in stoc a nici unui produs/serviciu disponibil spre achizitionare de pe website.
6.9. Returnarea produselor
6.9.1. Utilizatorul poate returna produsele achizitionate prin intermediul unui Contract, in urmatoarele situatii:
6.9.1.1. Coletele prezinta deteriorari severe;
6.9.1.2. Produsele au fost livrate gresit;
6.9.1.3. Produsele au caracteristici eronat comunicate;
6.9.1.4. „Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor” conf. O.G. 130/2000, pentru persoanele fizice ce achizitioneaza produse din websiteuri, folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.
6.9.2. Utilizatorul este obligat sa notifice Nutricor Business SRL intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin orice mijloc de comunicare scrisa (notificare scrisa catre Nutricor Business SRL, transmisa pe adresa sediului sau e-mail), in termen de maxim 10 zile lucratoare de la primirea produselor si/sau serviciilor.
6.9.3. Utilizatorului care a notificat Nutricor Business SRL conform art 6.9.2, ii revine responsabilitatea de a se asigura ca produsele la care a facut referire vor fi returnate catre Nutricor Business SRL in maxim 10 zile lucratoare de la data expedierii notificarii, in caz contrar Nutricor Business SRL considerand cererea nefondata/invalida.
6.9.4. Clientul Nutricor Business SRL nu poate returna produsele achizitionate prin intermediul unui Contract, si/sau nu poate pretinde oricare alte daune-interese/despagubiri, in urmatoarele scopuri sau situatii:
6.9.4.1. Inlocuirea produsului achizitionat cu un alt produs cu alte specificatii sau de un tip diferit, exceptie facand situatia prevazuta la art. 6.9.1.4.
6.9.4.2. Cererea de returnare cauzata de oricare situatie prevazuta la 6.9.1 are data de expediere care depaseste perioada de 10 zile lucratoare prevazute conform art 6.9.1.4, din ziua lucratoare urmatoare datei contractului onorat.
6.9.4.3. In cazul returnarii produsului cu una dintre cauzele declarate in art. 6.9.1, produsul returnat nu este in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate etichetele intacte si documentele care l-au insotit).
6.9.4.4. Cf. O.G. 130/2000 art. 10 lit.c. Nutricor Business SRL isi rezerva dreptul de a nu accepta returul acelor produse care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid.
6.9.5. In cazul rambursarii contravalorii produsului, aceasta se va face in cel mult 30 de zile de la confirmarea returului.
6.9.6. In cazul inlocuirii produsului cu unul identic, inlocuirea se va face in conditiile si limitele unei comenzi normale.
6.9.7. In cazul in care Utilizatorul care a returnat un produs, iar Nutricor Business SRL nu dispune de un produs identic pentru inlocuire, acesta va oferi utilizatorului contravaloarea produsului in maxim 30 de zile.
7. Frauda
7.1. Nutricor Business SRL nu solicita Utilizatorilor sai prin niciun mijloc de comunicare (e-mail/telefonic/SMS/ etc.) informatii referitoare la date personale confidentiale, precum cod numeric personal, numar act de identitate, conturi/carduri bancare sau parole personale.
7.2. Exceptie de la art. 8.1 fac numai Utilizatorii persoane juridice, in sensul obtinerii de catre Nutricor Business SRL a numarului de cont, respectiv a bancii Utilizatorului, in numele caruia se va face facturarea unei comenzi, daca este cazul.
7.3. Utilizatorul isi asuma intreaga responsabilitate pentru divulgarea unui tert a datelor sale confidentiale.
7.4. Nutricor Business SRL declina orice responsabilitate, in situatia in care un utilizator ar fi / este prejudiciat sub orice forma de catre un tert care ar pretinde ca este/reprezinta interesele Nutricor BusinessSRL.
7.5. Utilizatorul va informa Nutricor Business SRL asupra unor asemenea tentative, folosind datele de contact.
7.6. Nutricor Business SRL nu promoveaza SPAM-ul. Orice Utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe website poate opta pentru stergerea acesteia.
7.7. Comunicarile realizate de catre Nutricor Business SRL prin mijloace electronice de comunicare la distanta (i.e. e-mail) contin datele de identificare complete si conforme ale expeditorului sau legaturi catre acestea, la data transmiterii continutului.
7.8. Urmatoarele scopuri atinse sau nu, vor fi considerate tentativa de fraudare a Website-ului Nutricor Business SRL si se va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat sau a(u) atins acest(e) scop(uri):
7.8.1. de a accesa datele de orice tip ale altui utilizator prin folosirea unui cont sau prin orice alta metoda.
7.8.2. de a altera sau altfel modifica continutul Website-ului sau Continutului expediat prin orice metoda de catre Nutricor Business SRL catre utilizator
7.8.3. de a afecta performantele serverului/serverelor pe care ruleaza website-ul
7.8.4. de a accesa sau a divulga oricarui tert care nu are autoritatea legala necesara, continutul expediat prin orice mijloc de catre Nutricor Business SRL catre utilizator atunci cand acesta nu este destinatarul legitim al continutului.
8. Limitare de responsabilitate
8.1. Nutricor Business SRL nu poate fi tinuta responsabila in fata nici unei persoane fizice sau juridice care foloseste sau se bazeaza pe continutul website-ului.
8.2. Nutricor Business SRL nu poate fi tinuta responsabila pentru orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu /etc) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei de tip continut prezentata sau nu pe website sau pentru orice tip de erori sau omisiuni in prezentarea continutului care pot conduce la orice fel pierderi.
8.3. In cazul in care un utilizator considera ca un Continut expediat prin orice mijloc de catre Nutricor Business SRL, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, acesta poate sa contacteze pentru detalii Nutricor Business SRL, conform detelor de contact, astfel incat Nutricor Business SRL sa poata lua o decizie in cunostinta de cauza.
8.4. Nutricor Business SRL nu garanteaza utilizatorului acces pe website sau la serviciu si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial si/sau integral continutul, de a reproduce partial sau integral continutul, de a copia, sau de a exploata orice continut in orice alta maniera, sau de a transfera vreunui tert orice continut asupra caruia are si/sau a obtinut acces, in baza unui acord de utilizare, fara acordul prealabil scris al Nutricor Business SRL.
8.5. Nutricor Business SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor website-uri la care se ajunge prin legaturi din continut, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele website-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii acestora.
8.6. Nutricor Business SRL este exonerata de orice vina in cazul utilizarii website-urilor si/sau al continutului transmis catre utilizator prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc), prin intermediul website-urilor, e-mail-ului sau al unui angajat al Nutricor Business SRL, atunci cand aceasta utilizare a continutului poate sau produce pagube de orice natura de partea utilizatorlui si/sau oricarui tert implicat in acest transfer de Continut.
8.7. Nutricor Business SRL nu ofera niciun fel de garantii directe sau indirecte ca:
8.7.1. serviciul va fi potrivit cerintelor utilizatorului;
8.7.2. serviciul va fi neintrerupt, sigur sau fara erori de orice fel;
8.7.3. produsele/serviciile obtinute gratis sau contracost prin intermediul serviciului vor corespunde cerintelor sau asteptarilor utilizatorului.
8.8. Operatorii, administratorii si/sau proprietarii website-ului nu sunt sub nici o forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din, dar nelimitandu-se la, achizitii, oferte speciale, promotii sau oricare alt tip de relatie / legatura / tranzactie / colaborare / etc. care pot aparea intre utilizator si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul website-ului.
8.9. Produsele comercializate prin intermediul Website-ului pot fi marci inregistrate ale unor companii. Utilizarea oricarui nume de marca inregistrata reprezinta responsabilitatea fiecarui utilizator in parte. Nutricor Business SRL nu va fi tinuta responsabila in fata nici unei persoane sau companii pentru utilizarea fara drept de catre Utilizatori a marcilor inregistrate continute de acest website. De asemenea, Nutricor Business SRL nu va fi raspunzatoare pentru orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe website, orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel pierderi.
9. Forta majora si cazul fortuit
9.1. Exceptand cazurile in care nu au prevazut in mod expres altfel, nici una din partile unui contract incheiat, care este inca in derulare, nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial, a oricareia din obligatiile care ii incumba in baza contractului, daca neexecutarea obligatiei respective a fost cauzata de un eveniment de forta majora.
9.2. Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este obligat sa aduca la cunostinta celeilalte, imediat si in mod complet, producerea acestuia si sa ia orice masuri care-i stau la dispozitie in vederea limitarii consecintelor respectivului eveniment.
9.3. Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este exonerat de la aceasta obligatie numai in cazul in care evenimentul o impiedica sa o duca la bun sfarsit.
9.4. Daca in termen de 15 zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a acestui contract fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.
9.5. Partea care invoca evenimentul de forta majora trebuie sa faca dovada imposibilitatii executarii obligatiilor in termen de 30 zile de la data producerii evenimentului dar in limitele art. 10.3.
10. Litigii
10.1. Prin folosirea/vizitarea/vizualizarea/etc website-urilor si/sau al oricarui continut trimis de catre Nutricor Business SRL utilizatorului prin accesare si/sau expediere prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc), acesta se declara de acord cel putin cu prezentele „Termeni si conditii”.
10.2. Orice disputa cu referire la prezentele Termeni si Conditii care ar putea sa apara intre utilizator si Nutricor Business SRL se va rezolva pe cale amiabila.
10.3. Nutricor Business SRL nu raspunde de nici o pierdere, costuri, procese, pretentii, cheltuieli sau alte raspunderi, in cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea Termenilor si conditiilor.
10.4. Orice disputa de orice fel (exclusiv art. 11.2) care ar putea sa apara intre utilizator si Nutricor Business SRL sau partenerii sai se va rezolva pe cale amiabila. Daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.
10.5. Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.
10.6. Prezentul document a fost redactat si va fi interpretat in conformitate cu legislatia romana.
11. Dispozitii finale
11.1. Nutricor Business SRL isi rezerva dreptul de a putea efectua, in orice moment, fara o notificare prealabila orice modificari ai acestor Termeni si Conditii, precum si orice modificari ale Website-ului/structurii acestuia/serviciului, inclusiv modificari ce ar putea afecta website-ul si/sau orice continut. Aceste schimbari vor intra in vigoare din momentul publicarii pe acest website. In cazul in care continuati sa utilizati acest Serviciu si dupa revizuire, inseamna ca ati acceptat pe deplin termenii si conditiile, astfel cum acestea au fost modificate.
11.2. Nutricor Business SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe website din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., care nu sunt facute de catre administratorul Website-ului.
11.3. Nutricor Business SRL isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura si/sau legaturi pe oricare pagina a website-ului, cu respectarea legislatiei in vigoare.
12. Feedback
12.1. In cazul in care exista intrebari sau sugestii in legatura cu website-urile magazinului online Nutricor Business SRL, va rugam sa ne contactati de luni pana vineri intre orele 9:00 – 17:30, prin email la produse@nutricor.ro .
12.2. Orice comentarii, intrebari, feedback, idei, sugestii sau alte comunicari sau informatii despre sau referitoare la website-urile www.nutricor.ro si www.magazin.nutricor.ro, functionalitatea sau imbunatatirea acestora vor ramane proprietatea Nutricor Business SRL. Astfel, vom detine exclusiv drepturile asupra punerii lor in practica fara a ne obliga sa ne compensam fata de dumneavoastra.
12.3. Suportul tehnic sau functional din partea echipei ce intretine acest website este oferit in masura posibilitatilor, oferirea acestui suport nefiind garantata in niciun fel. In orice caz, se fac eforturi pentru a raspunde tuturor problemelor si intrebarilor primite de la utilizatorii Website-ului.
13. Copyright
13.1. Elemente din continutul Website-ului – elemente de grafica Web, scripturi, programe, baze de date, sunt detinute, cu orice titlu, de Nutricor Business SRL. Folosirea fara acordul Nutricor Business SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.
Informatiile tehnice prezentate corespund informatiilor de pe etichetele produselor, instructiunile de utilizare, manuale de utilizare si informatiilor primite de la producatori in mod oficial.
Daca aveti nelamuriri legate de informatiile tehnice, va rugam sa le comunicati in scris pentru a putea fi trimise la producatori.

Comentariile sunt închise.